COACHING

E-Challenge

Dit programma wordt online aangeboden en zodoende dus ook volledig ‘Coronaproof’.

Je bepaalt zelf het tempo waarmee je de verschillende modules doorloopt.

In je eigen woonkamer op je eigen tempo aan jezelf werken, geweldig toch!

S-Challenge

Dit programma is een deels online, deels ‘live’ programma.

In deze formule word je geruggesteund door een groepje lotgenoten.

Het S-programma is een programma dat deels online, deels ‘live’ wordt aangeboden. 

P-Challenge

p-program

Dit is werkelijk het neusje van de zalm en het meest complete en gepersonaliseerde programma op de markt!

In dit programma word je van A tot Z persoonlijk begeleid door jouw personal coach en word je alle mogelijke support geboden om het beste uit jezelf te halen.

Alle programma’s omvatten de volgende modules:

1. Mindset
Onze geest kan onze beste vriend of onze ergste vijand zijn. Neurowetenschappen leren ons dat we ons brein kunnen trainen als een spier. We helpen je met behulp van ‘Mindgym’ bij het ontwikkelen van een krachtige, positieve mindset. Samen werken we aan een helder en werkbaar actieplan en we reiken je tools aan om de juiste attitude te ontwikkelen.

2. Breathwork
Omdat een juiste ademhaling essentieel is voor een optimale gezondheid en stressbestendigheid, besteden we  aandacht aan ademhalingstechnieken en -oefeningen  die eenvoudig bruikbaar zijn in verschillende situaties. Wij maken hiervoor o.a. gebruik van  de  krachtige Hartcoherentie methode.

3. Movement
Op een verantwoorde manier bewegen is uiteraard ook een must. Je ontvangt wekelijks een nieuw bewegingsschema dat voldoende uitdagend maar ook realistisch is en rekening houdt met jouw situatie.

4Food
Onze voeding levert ons de bouwstenen die we nodig hebben voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Daarom voorzien wij een realistisch voedingsplan. Wij maken hierbij GEEN gebruik van vervangmaaltijden! Bovendien laten we ons niet verleiden tot de nieuwste hypes of theorieën van zelfverklaarde voedingsgoeroe’s maar brengen échte en eerlijke maaltijden op je bord.

5. Rest & Relax
Een fit lichaam en een heldere geest hebben nood aan kwalitatief optimaal herstel. We wijden daarom een volledige module aan slaap en relaxatie.