TESTIMONIALS

Toen ik bij Frank startte, kwam ik uit een zeer moeilijke periode. Via psychologische begeleiding had ik al heel wat inzichten verworven, maar een concreet actieplan ontbrak.

Ik had nooit gedacht dat het P-challenge traject bij Life-Art zo’n impact op mij zou hebben. Ik ben Frank nog elke dag dankbaar voor de nieuwe denkpatronen en structuur die hij me aangereikt heeft .

Hij heeft me geholpen om de beste versie van mezelf te worden, zowel op mentaal als fysiek vlak. De romeinen wisten het al : “Mens sana in corpore sano” en de 360°-aanpak van Life-art brengt dit op een schitterende manier in de praktijk.

Ondertussen ga ik weer lachend door het leven, heb ik promotie gemaakt in mijn job, en sta ik weer open voor nieuwe vriendschappen. Toeval? Ik dacht het niet.

Tom, IT-consultant, 40j.

“Ik ontdekte dat ik ging eten wanneer ik onrust ervaarde in mijn hoofd, in mijn gevoel. Automatisch moest ik dan eten om terug in balans te zijn.Het was alsof ik even kon ontsnappen  aan sleur, aan wrevel, aan vervelende gedachten over dingen die mss wat beter konden.

Door de coaching bij Frank, leerde ik dat ik rust kon vinden door te ademen in een bepaald ritme.  Door de oefeningen vaak te herhalen, werd het een automatisme. In de auto, of wanneer ik hongerig thuiskom en naar zoet verlang, kies ik ervoor om me niet over te geven aan de drang. Even niet in de chocola vliegen, maar ademen…

Frank kan heel goed luisteren, en eigenlijk weet je heel vaak zelf waar het schoentje wringt..doordat er iemand luistert zonder te oordelen, worden er zaken duidelijk, en leer je dat je zelf keuzes kan maken en je meer controle hebt dan eerst gedacht.

Els, Maatschappelijk Werker, 55j.

Hoi Frank,

Met mij gaat alles eigenlijk prima. Ik hou mijn gewicht netjes onder controle en voel me energiek en tevreden. Heerlijk.

Ik heb dan ook veel geleerd van jouw coaching. Je hebt me altijd op een eerlijke, maar positieve en oprechte manier gesteund en gestimuleerd. Dankzij jouw steun en vertrouwen kon ik op mezelf vertrouwen en durfde ik er volledig voor te gaan. Vaak ging het goed, maar die enkele keren dat het minder goed ging stond je zonder oordeel klaar met advies en een gepast grapje om de sfeer terug op te krikken. Dankjewel daarvoor!

Vine, Leerkracht, 40j.

Je krijgt bij Frank professioneel advies en begeleiding op maat. Ik had last van eczeem, maagzuur en andere lichamelijke klachten waarvan ik dacht dat het puur lichamelijke klachten waren. Tot Frank mij erop wees dat deze wel eens het gevolg konden zijn van verkeerde voeding. Door de oorzaak aan te pakken is het probleem opgelost. Supergoede begeleiding met de glimlach!

Antonella, Leerkracht, 38j.