Workshops

Wij bieden een brede waaier aan gezondheidsgerelateerde, interactieve en inspirerende workshops. Een greep uit ons aanbod:

Go-healthy-with-yoga-and-picknick@work

Yoga en Picknick is een aanrader voor mensen met een gezonde geest in een gezond lichaam. De combinatie van 1,5 uur yoga met een uitgebreide picknick, zorgt voor een geweldige gezonde dag.

De inspirerende yoga-leraar rolt voor iedereen met een glimlach een matje uit of je nu beginner in yoga of reeds gevorderd bent.

Daarna duiken we gezamenlijk de keuken in om een gezonde picknickmand te vullen met veel lekkers. We maken o.a. jars gevuld met slaatjes, smoothies en healthy gerechtjes/gebakjes. Zo geeft deze dag de perfecte energie-boost voor lichaam en geest met een 10 voor sfeer en gezelligheid!

Waar wacht je nog op?

De-Lunchbox-vol-energie@work

De meest smakelijke en voedzame lunch bestaat niet uit traditionele boterhammen! Het kan veel origineler en gezonder.

Wat maakt een lunch voor jou speciaal smaak, uitzicht en voorkeur? De leuke, nieuwe, verrassende must-makes zorgen voor een optimaal energiepeil in de namiddag.

In deze workshop gaan jullie aan de slag met heerlijke en verse ingrediënten met inspiratie voor elk seizoen. Er komen geen ingewikkelde keukentechnieken aan te pas. Materiaal en ingrediënten worden voorzien.

Deze energieke en duurzame workshop ondersteunt de werknemers die thuis of op het bedrijf werken op vlak van gezondheid en welzijn.

In de workshop gebruiken we de inspiratie van het moment én ideeën uit de informatie- en receptenbundel die op voorhand samengesteld was zodat ieder nadien zelf aan de slag kan gaan.

Get boosted!

Hypnose@work

Hypnose in het bedrijfsleven

Zieke of slecht functionerende werknemers kosten erg veel geld aan je bedrijf. Vaak zijn er al gezondheidsproblemen of is er de neiging om zich te overwerken, hun stress niet kwijt te geraken of zich buitengesloten te voelen.  

Deze interactieve workshop geeft de werknemers de gelegenheid om de zaken anders te bekijken! Het doel van de workshop is dat ze bewuster van zichzelf en wat ze dagelijks doen worden. Ik geef inzicht in de werking van het onderbewuste waardoor deelnemers gaan begrijpen hoe ze beter met stress om kunnen gaan en positieve veranderingen kunnen maken.

Rusteloze energie wordt omgezet naar gezonde nieuwsgierigheid, een beter focus en meer doorzettingsvermogen. Hypnose werkt om het hoofd snel leeg te maken, wat de innerlijke rust én de productiviteit bevordert.  

Geef gerust een thema aan!

  • Jezelf met gezonde lef laten zien op een presentatiemoment.
  • Hoe kan gezondheid versterkt worden?
  • Verbetering van focus en gedrevenheid.

Je zult je verbazen wat dit met de gezondheid en prestatievermogen van het bedrijf doet.

De tijd dat hypnose nog show-hypnose was is voorbij!! Meer informatie…