GEZONDHEID IN AL ZIJN FACETTEN
HAP is een netwerk van zorgexperten die mensen willen inspireren en aanzetten tot een kwaliteitsvoller leven met aandacht voor een gezonde, energieke en evenwichtige levensstijl.

HAP brengt verschillende diensten rond welbevinden samen, zoals ondersteuning en dienstverlening voor het fysieke, emotionele en praktische welzijn. Dit kan zowat alles zijn dat bijdraagt tot het verlagen van stress en verhogen van het algemeen welzijn.

​De Multiscan Fit (MS fit) biedt ons de unieke mogelijkheid om uw bedrijf te voorzien van gedetailleerde groepsrapportages, die vervolgens worden omgezet naar individuele begeleiding voor iedere medewerker. Dit zal zorgen voor een positieve gedragsverandering binnen uw bedrijf, waardoor optimale resultaten behaald kunnen worden.
Bovendien streven wij naar een geïntegreerde in plaats van een geïsoleerde aanpak. Dit betekent dat wij aandacht besteden aan alle facetten van gezondheid en welzijn.

Het is onze missie om via ‘empowerende’ coachings, inspirerende workshops, prikkelende teambuildings, uitdagende belevingsreizen, etc. , het beste in mensen naar boven te brengen.
We onderscheiden ons door onze pragmatische, meetbare en resultaatgerichte aanpak met als voornaamste opzet een blijvende, positieve transformatie te creëren. Op deze manier wordt er een ‘Return on Investment’ gegarandeerd!

Environmental Spiritual Work Social Emotional Physical

Environmental

Wij staan mee in voor een aangename, gezonde en groene werkplek

Spiritual

Wij inspireren mensen door…

• Yoga & Meditatie

• Mindfulness

Work

Wij zorgen mee voor een fijne werksfeer

Social

Emotional

Physical

Al deze programma's en diensten hebben als doel de fysieke gezondheid te bevorderen

Wij zetten mensen aan tot…

• Gezond bewegen

• Gezond eten

• Gezond slapen

• Rookstop

Wij opteren voor een geïntegreerde aanpak.